ORKAR INTE

FÖR FAN JÄVLA HELVETE JAG ORKAR INTE MERA!!!!!!!!!!!! VARFÖR SKA JAG ALLTID FÖR FAN VARA DEN SOM SKA VARA SÅ JÄVLA ANSVARSFULL OCH MOGEN!?????!?!? JAG ÄR TAMMEFAN 15 ÅR GAMMAL, DU ÄR VUXEN.

231209

Imorgon är det alltså julafton, inte för att det känns som det? Har alltid för väntat och längtat efter julen men nu känns allt bara tomt, vad är iden med julen egentligen? Jag har alrig haft en sådan jul som jag verkligen vill ha, nu menar jag alla de lyckliga julfilmerna man tittat på som barn, hur familjen och släkten samlas, umgås och hur allt verkar så underbart och problemfritt medan man hör "Jingle Bells" eller "Rocking around the christmas tree".
Har iaf köpt rätt bra julklappar iår. Älskar att ge julklappar, det måste vara det bästa med julen.

Och efter julen blir det ju nyår, och då har man ju världens största skäl till att börja om från början med allt. Jag tänker alltid att det är en ny början vid varje vecka och månad, men nu är det en asolut ny början. Nytt år och faktiskt nytt årtionde också om jag inte är totalt dum.

Hur ska ert julfirande bli?



Provrum = Helvete

Provrum är nog mitt eget personliga helvete. Man ser sig själv från alla möjliga vinklar, ser hur fettet hänger på kroppen.
Det gör ju inte saken bättre att jag inte fick på mig byxorna i min vanliga, redan alldeles för stora storlek.


Fan jag måste skärpa mig. Fan jag måste bli smal.


RSS 2.0